Algemeen

In 2005 is mr. dr. Kerpestein aan de Universiteit Leiden gepromoveerd op zijn dissertatie "huur en verhuur van bedrijfsruimte", een studie naar het nieuwe huurrecht bedrijfsruimte dat in 2003 in werking is getreden.

Advocatenkantoor Kerpestein is gespecialiseerd in het huurrecht. De advocatenpraktijk is gebaseerd op een stevige theoretische onderbouwing. Mr. dr. G.M.  Kerpestein heeft in de wereld van het vastgoed en huurrecht een prominente positie. Van het door hem geschreven  handboek "Huurrecht bedrijfsruimte", welk standaardwerk door rechters, advocaten, verhuurders en huurders voortdurend wordt geraadpleegd, is in 2014 alweer de zesde druk verschenen. Via deze website kan dit handboek worden besteld bij SDU Uitgevers.

Hij is daarnaast o.a. lid en examinator van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, voorzitter van de Geschillencommissie HPW, gastdocent huurrecht aan de Grotius Academie, gastdocent huurrecht aan de Universiteit Leiden. Ook is mr. dr. Kerpestein dagvoorzitter en spreker bij diverse postdoctorale studiedagen op het gebied van het huurrecht, zoals  SDU Opleidingen, EduLaw, het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs, Law at Web, Merlijngroep en de Vastgoed Business School. Daarnaast verzorgt hij jaarlijks diverse in-house cursussen op het terrein van het huurrecht.

Huurrecht Bedrijfsruimte

Huurrecht Bedrijfsruimte

Bestel direct

Advocatenkantoor Kerpestein