Routebeschrijving

Advocatenkantoor Kerpestein ligt centraal in Amsterdam. Gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

Openbaar vervoer:

Advocatenkantoor Kerpestein is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf Centraal Station kunt u een taxi nemen (kosten circa €10,--).

U kunt het kantoor vanaf het Centraal Station gemakkelijk bereiken met de tramlijnen 1, 2 en 5. Bij de halte Koningsplein uitstappen. Bij het uitstappen linksaf en over de brug rechtsaf de Herengracht op. Bij de eerste zijgracht vóór de brug linksaf de Leidsegracht op. Advocatenkantoor Kerpestein is gehuisvest op nummer 11, halverwege het eerste blok.

Auto

Vanuit richting ROTTERDAM / DEN HAAG

Op de A4 bij Amsterdam Ring West aanhouden richting Zaandam/ Leeuwarden. Afslag Osdorp (S106) en bij verkeerslichten rechtsaf slaan. Bij de rotonde rechtdoor richting Centrum en over de ophaalbrug. 

Na de brug bij verkeerslichten linksaf de Overtoom op en deze helemaal uitrijden. Bij T-splitsing linksaf en daarna bij de eerst verkeerslichten rechtsaf. Bij volgende kruising over de trambaan en over het water. U bent nu op het Raamplein. U kunt hier eventueel parkeren. 

Voor Garage De Generaal (Het Molenpad) rijdt u rechtdoor en gaat u aan het eind rechts de Prinsengracht op. Bij de brug gaat u links over het water en daarna meteen weer links. 

De eerste straat rechts is het Molenpad met Garage De Generaal aan uw linkerhand. 

Het secretariaat kan op de dag van uw bezoek een parkeerplek voor u reserveren. De kosten zijn in dat geval voor Advocatenkantoor Kerpestein. 

Vanuit de richting Amersfoort / Utrecht:

Indien u van de A1 komt volgt u Ring Zuid richting Den Haag en neemt u de afslag S110.

Indien u van de A2 komt gaat u niet de Ring op maar volgt u Centrum (S110).

Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U volgt de weg langs het water tot T-splitsing en daar linksaf slaan de Stadhouderskade op. Tweede verkeerslichten rechtsaf de Vijzelstraat op. 

Bij volgende verkeerslichten linksaf de Prinsengracht op. Nadat u de trambaan kruist is de tweede straat rechts Het Molenpad met aan uw rechterhand Garage De Generaal. 

Huurrecht Bedrijfsruimte

Huurrecht Bedrijfsruimte

Bestel direct

Advocatenkantoor Kerpestein